logotip Plesni Centar Carlotta Grisi

Baletni ljetni kamp - Iskusite čaroliju plesa!


Ažurirano: 12.07.2023.

BALLET GALA EVENING: Rhapsody in blue

Umag(o), Trg slobode / Piazza libertà 16. 7. 2023., 21h

Sudjeluju - Partecipano: Polaznici ljetnog kampa i gosti/ospiti Luna Jušić, Catarina Meneses & Andrea Schifano, Marta Sironić

Baletni ljetni kamp - Rhapsody in blue

Baletni ljetni kamp - Iskusite čaroliju plesa!

Dragi ljubitelji plesa i baleta,
Sa zadovoljstvom najavljujemo naš prestižni Baletni ljetni kamp, koji će se održati pod vodstvom priznate primabalerine i pedagoginje Mirne Sporiš. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

Naš intenzivni plesni seminar pružit će vam jedinstvenu priliku da se uspinjete na nove visine u svijetu baleta i suvremenog plesa. Saznat ćete sve tajne gracioznosti, elegancije i snage koje karakteriziraju vrhunske plesače.

Predstavljamo vam naše izvanredne učitelje koji će vam prenijeti svoje znanje i iskustvo:

Mirna Sporiš - Učitelj klasičnog baleta

Mirna je istaknuta umjetnica sa zavidnom karijerom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Njezin impresivan opus obuhvaća brojne uloge, a također je i iskusna pedagoginja. Kroz svoje bogato iskustvo, Mirna će vas nadahnuti i naučiti suptilnosti klasičnog baleta.

Linda Tarnovski - Učitelj suvremenog plesa

Linda je talentirana plesačica suvremenog plesa s bazom u Zagrebu. Njezino profesionalno iskustvo obuhvaća rad s poznatim domaćim i stranim umjetnicima. Linda će vas provesti kroz suvremene plesne tehnike i otvoriti vam vrata izražajnosti i kreativnosti.

Alena Medić - Učitelj klasičnog baleta

Alena je stručnjakinja za klasični balet s impresivnim iskustvom na pozornici. Nakon uspješne plesačke karijere, posvetila se prenošenju svog znanja mladim generacijama. Naučit ćete klasične tehnike i postati elegantni i graciozni baletni plesači.

Ersilija Nikpalj - Učitelj pilatesa

Ersilija je stručnjakinja za Pilates metodu i ima bogato iskustvo u podučavanju. Njezina strast i predanost ovoj metodi bit će vam inspiracija za postizanje snage, ravnoteže i fleksibilnosti.

Naša Baletna ljetna škola otvorena je za sve, bez obzira na dob i razinu iskustva. Bilo da ste početnik ili napredni plesač, imat ćete priliku unaprijediti svoje vještine i uživati u plesu.

Kamp će se održati u našem prekrkrasnom Plesnom centru Carlotta Grisi, smještenom u idiličnom okruženju. Osigurat ćemo vam poticajnu i sigurnu atmosferu u kojoj ćete moći napredovati i istraživati svoj plesni potencijal.

Baletni ljetni kamp će se održati tijekom nekoliko intenzivnih dana. Očekuje vas dinamičan raspored koji uključuje različite radionice, klase i individualne savjete naših stručnjaka. Naš cilj je pružiti vam sveobuhvatan doživljaj plesa, uz naglasak na tehniku, interpretaciju i umjetnički izričaj.

Osim plesnih aktivnosti, bit ćete dio inspirativne plesne zajednice. Imat ćete priliku upoznati druge zaljubljenike u ples, razmijeniti iskustva i stvarati trajna prijateljstva.

Baletni ljetni kamp je otvoren za sve koji žele istražiti ljepotu baleta i suvremenog plesa. Bez obzira na vaše ciljeve i ambicije, pridružite nam se i zajedno ćemo stvoriti nezaboravno plesno iskustvo.

Prijave su već otvorene! Za više informacija i rezervacije, kontaktirajte nas putem e-pošte na plesnicentarcarlottagrisi.umag@gmail.com ili nazovite broj 098 62 73 30.

Pridružite nam se na Baletnom ljetnom kampu i dopustite da ples odvede vašu strast i kreativnost do novih visina. Veselimo se vašem dolasku!

Plesni centar Carlotta Grisi

4 učitelja na ljetnom kampu

PLESNI CENTAR CARLOTTA GRISI

Učitelj klasičnog baleta - Mirna Sporiš, univ. educ. bacc. art

PLESNI CENTAR CARLOTTA GRISI

Učitelj suvremenog plesa Linda Tarnovski

PLESNI CENTAR CARLOTTA GRISI

Učitelj klasičnog baleta Alena Medić

PLESNI CENTAR CARLOTTA GRISI

Učitelj pilatesa Ersilija Nikpalj

Gala koncert Rapsody in blue

Gala koncert, Rapsody in blue, polaznika baletnog ljetnog kampa s profesionalim gostima: Luna Jušić, Marta Sironić, Catarina Meneses i Andrea Schifano. 16.7.2023. na Trgu slobode u Umagu.

Copyright © 2018 - www.balet-grisi.eu | Izrada web stranica Valeron web dizajn